Word een belangrijke schakel in de energietransitie

Technical Valley start opnieuw samen met Alliander in september 2021 met het ontwikkeltraject voor technici met een achtergrond in de elektrotechniek. Meld je nu aan en word opgeleid voor een functie als uitvoerder en werkverantwoordelijke.

frank-web-07
Bekijk hier de vacature
pom2-1

Inhoud van het traject

Gedurende het ontwikkeltraject zal je in de eerste maanden intensief opgeleid worden om als Uitvoerder A aan de slag te gaan. Tijdens deze periode worden vakleer, vaktheorie en praktijkvorming gevolgd. Daarnaast zorgen we samen voor ontwikkeling op het gebied van techniek, leiding geven, communicatie, organisatiesensitiviteit en coachende vaardigheden.

In het eerste jaar ga je als Uitvoerder A aan de slag en na dit 2 jarige traject kan jij als Uitvoerder B je werk uitvoeren. Het verschil in werkzaamheden zit in de soort projecten. Als uitvoerder A werk je aan laagspanning en minder complexe projecten, terwijl je als Uitvoerder B werkt aan middenspanningsprojecten met meer complexiteit.

Wat ga je doen als uitvoerder?

Als uitvoerder en werkverantwoordelijke ben je klant- en resultaatgericht en heb je goed overzicht over de lopende (onderhoud) projecten en storingen. Er wordt van jou verwacht dat je storingen veilig en zo snel mogelijk oplost met jouw team van monteurs. Tevens ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en de kwaliteit in de voorbereiding en uitvoering van technische en civiele opdrachten. Gedurende het ontwikkel traject zal je in de eerste maanden intensief opgeleid worden om als Uitvoerder A aan de slag te gaan. Tijdens deze periode worden vakleer, vaktheorie en praktijkvorming gevolgd. Daarnaast zorgen we samen voor ontwikkeling op het gebied van techniek, leiding geven, communicatie, organisatiesensitiviteit en coachende vaardigheden. Als uitvoerder en werkverantwoordelijke behoren de volgende werkzaamheden in jouw takenpakket:

Middel 12

Middel 11

Middel 13

Middel 10

Middel 9

 

Opstellen van werk- en schakelplannen

 

Organiseren van de uitvoering op hoofdlijnen

 

Verzorgen van kwaliteitscontroles

 

Leidinggeven aan junior en medior monteurs

 

Aansturen van aannemers die gecontracteerd zijn in jouw werkgebied

Bekijk het verhaal van uitvoerder Jimmy

Benieuwd hoe de werkzaamheden eruitzien? Bekijk dan hier het verhaal van uitvoerder Jimmy. Jimmy werkt als uitvoerder bij Alliander. Hij behoudt het overzicht over lopende projecten en zorgt er samen met zijn team van monteurs voor dat storingen zo snel mogelijk worden opgelost.

Welke certificaten en diploma's ga je behalen?

tv-logo-beeldmerk       BEI VOP MS Distributie

tv-logo-beeldmerk       BHV

tv-logo-beeldmerk       UAV(GC)

tv-logo-beeldmerk       VCA-VOL

tv-logo-beeldmerk       Schakel training

tv-logo-beeldmerk       BEI BHS MS WV Stipel PCE

tv-logo-beeldmerk       BEI BLS LS WV Stipel PCE

tv-logo-beeldmerk       Module theorie Hoogspanning (HBO niveau)

tv-logo-beeldmerk       Module ontwerp netten (HBO niveau)

tv-logo-beeldmerk       Communicatietraining

tv-logo-beeldmerk       Elektriciteitsnet klant specifiek (HBO niveau)

"Als uitvoerder bij Alliander ben ik straks de spin in het web."

POM-brochure2
Bekijk het interview

René van der Elst en Erik Schaap volgen op dit moment het ontwikkeltraject. Waarom besloten zij deze kans aan te grijpen en hoe ervaren zij het traject?

“Bij mijn vorige werkgever miste ik de bewegingsvrijheid”, legt René uit. “Ik was ook op zoek naar meer zekerheid en daarom sprak dit traject me meteen aan. Er wordt door Technical Valley en Alliander in je geïnvesteerd en je krijgt een vast contract. Het is precies wat ik zocht: vertrouwen, zekerheid en uitdaging.”

Erik ziet het traject als een mooie voorbereiding op het werk. “Je moet het zelf doen, maar wel binnen een team. Iedereen die dit traject volgt vult elkaar goed aan met de ervaringen die we in het verleden al hebben opgedaan. Zo leer je ook van elkaar.”

René kijkt uit naar zijn toekomst bij Alliander. “Ze begeleiden je graag en geen vraag is te gek. Je hebt er warme mensen om je heen, die je een fijne plek binnen de organisatie gunnen. Dat motiveert en is voor mij een enorme stimulans.”

“Als uitvoerder wil ik straks een goede werksfeer creëren en het beste in mijn collega’s naar boven halen”, vertelt Erik. “Zo kun je na een goede samenwerking tegen elkaar zeggen: het licht brandt door ons.''

Wat krijg je als je dit traject gaat volgen?

tv-logo-beeldmerk       Een kosteloos ontwikkeltraject aangeboden door Technical Valley en Alliander.

tv-logo-beeldmerk       Certificeringen en trainingen op zowel hard- als softskill gebied.

tv-logo-beeldmerk       Je functie is ingeschaald conform de CAO Energie Netwerkbedrijven (NWb).

tv-logo-beeldmerk       Je start bij ons met een salaris van € 3911,- (inclusief compensatietoeslag, exclusief vakantiegeld).

tv-logo-beeldmerk       Je kunt doorgroeien naar senior uitvoerder met een salaris tot € 5.241,-, inclusief je persoonlijk budget van 18% van het jaarsalaris.

tv-logo-beeldmerk       Je kunt dit persoonlijk budget laten uitbetalen, er verlofdagen van kopen of storten in je pensioen.

tv-logo-beeldmerk       Auto van de zaak.

tv-logo-beeldmerk       Een 38-urige werkweek.

tv-logo-beeldmerk       Een carrière als leidinggevende in de energietechniek.

tv-logo-beeldmerk       Een contract gedurende het ontwikkeltraject bij Technical Valley, gevolgd door een vast contract bij Alliander.

tv-logo-beeldmerk       Maximale begeleiding en coaching.

Wat doet Technical Valley voor jou?

Aan het begin van het ontwikkeltraject vult Technical Valley jouw rugzak met de kennis en kunde die je als Uitvoerder nodig hebt, zodat je goed voorbereid bent op deze nieuwe stap in je carrière. Naast het ontwikkelen van de benodigde hard en soft skills, bieden de docenten in deze eerste drie maanden veel ruimte voor interactie en het delen van eigen ervaringen.

In deze fase zoeken we ook al meteen de verbinding met jouw toekomstige praktijkbegeleider en teamleider bij Alliander. Zo weet jij direct waar je straks aan toe bent. Daarnaast kunnen we zo samen met Alliander veel aandacht blijven besteden aan jouw persoonlijke wensen en ontwikkeling.

 Vanaf jouw eerste werkdag bij Alliander ligt onze focus nog meer op persoonlijke begeleiding. We komen op locatie langs en blijven evalueren, met jou en met je teamleider. Mede door het organiseren van terugkomdagen en coachingsessies, staan we tijdens het traject altijd voor je klaar.

Met dit ontwikkeltraject wil Technical Valley jou ontzorgen en zekerheid geven. We bieden je een vast contract, een auto van de zaak en continue begeleiding. Door ervoor te zorgen dat jij je op je plek voelt, krijg je alle ruimte om je te richten op jouw ontwikkeling als Uitvoerder/Werkverantwoordelijke bij Alliander.

Wie is Alliander

Alliander, is een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn, waaronder Liander, Qirion en Kenter. Met 7.000 vakmensen onderhouden en vernieuwen zij het energienet. Daarnaast bedenkt en realiseert Alliander innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van de energietransitie. Zo maken zij samen het energienet in een groot deel van Nederland klaar voor de toekomst.

Als Uitvoerder kom je te werken voor het onderdeel Liander. Netbeheerder Liander heeft de wettelijke taak het gas- en elektriciteitsnet te beheren en te ontwikkelen.

logo-alliander-scaled

Bekijk de vacature en meld je aan!

POM2-vacature2
Meld je aan

Download de informatiebrochure

POM-brochure3-1
Download de brochure

Veel gestelde vragen

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

traject-solliciteren-POM2-v2

 

Waar wordt de opleiding gegeven?

De locatie is Ermelo voor 3 maanden. Daarna ga je aan het werk bij Alliander om in de praktijk te werken. Hierin zitten nog een paar terugkom dagen.

Wat voor contract krijg ik?

Vanaf dag één krijg je een contract voor onbepaalde tijd!

Wat houdt de scholingsovereenkomst in?

De scholinksovereenkomst is gemaximeerd op 10.000,-  en loopt af naar 0,- in een periode van 36 maanden na de opleidingsperiode.

Wat zijn voorbeelden van projecten waar ik op kom te werken?

Laagspanningsprojecten in je regio of meer complexe middenspanningsprojecten in je regio. Aanleg of service en onderhoud.

Wij staan voor jou klaar

Middel 3
Middel 1
Middel 2
Middel 4